Förmedling – Ett smidigt koncept

Wendels har med sin långa erfarenhet av försäljning samt verkstad för sportvagnar byggt upp ett stort kontaktnät samt en stor kundbas. För oss som kund är du viktigast, vi vill därav kunna erbjuda heltäckande lösningar för ditt bilägande.

När du låter oss sälja din bil ingår vår kunskap, totala engagemang samt vår långa erfarenhet av försäljning av sportvagnar och exklusiva bilar. För oss är kvalité av yttersta vikt, vi kommer därav gå i genom din bil lika noggrant som våra egna och kan därför garantera kvalitet i alla led. Din bil kommer exponeras i alla de kanaler vi använder för våra egna bilar. Våra kommissions uppdrag skapar trygghet för såväl säljare och köpare något som är oerhört viktigt vid försäljning eller köp av exklusivare begagnat. Sammantaget ger det dig bästa möjliga förutsättningar att göra en god affär.

Vår förmedling bygger på enkelhet och kvalitet  vår noggranna kvalitetsgenomgång samt fullständiga rekonditionering. Vidare ingår annonsering i de kanaler vi använder för att exponera våra egna bilar.

Ring eller fyll i vårt förmedlingsformulär och du får ett prisförslag inom 24 timmar

Märke:

Reg. nr.:

Årsmodell:

Antal mil:

Utrustning:

Övrig info:

Ditt förnamn:

Ditt efternamn:

Din E-mail:

Ditt telefonnummer:

 Ja, jag vill gärna få nyhetsbrev från Wendels.